Oberkirch’s Delicacies

Take the «Oberkirch feeling» home and enjoy specialities from the Oberkirch kitchen at your table at home – or give your loved ones a treat with a delicious present

Oberkirch’s vegetable stock

320ml
€4.5

Oberkirch’s beef consommé

320ml
€5.5

Oberkirch’s veal stock

320ml
€6.5

Oberkirch’s veal jus

320ml
€7.5

Oberkirch’s goulash soup

270gr
€4.5

Oberkirch’s goulash soup

870gr
€11

1 portion of lamb stew

160gr
€11.6

2 portions of lamb stew

320gr
€19.3

1 beef roulade in Burgundy sauce

170gr
€13.8

2 portions of beef roulade in Burgundy sauce

350gr
€23

2 portions of «ragù alla Bolognese»

650gr
€8.2

2 portions of pot-au-feu from French free-range chicken with vegetable casserole

340gr
€25

Oberkirch’s venison ragout

160gr
€17.5

Oberkirch’s venison ragout

320gr
€32.5

Home-scraped «Spätzle» (regional pasta)

250gr
€4.5

Carrots with ginger

140gr
€3.5

Carrots with ginger

500gr
€9.2

Pickeled sweet-sour vegetables

150gr
€3.7

Pickeled sweet-sour vegetables

350gr
€7.8

Homemade apple red cabbage

350gr
€7.5

Homemade apple red cabbage

650gr
€14

Herbal oil

– different sorts –
120ml
€4.2

Oberkirch’s seasoning salts

juniper-rosemary, salad herbs, chilli or wild garlic rub
25gr
€2.9

You can order our delicacies via our homepage – please accept our apologies for the fact that the form for now is only available in German. So please refer to our German website or email us.

We wish you a happy new year!(.... and are taking a little break...)

Dear guest,

thank you for visiting our website.

From December 30, 2021 until January 3, 2022 included, our hotel and restaurant are closed. 

We are looking forward to welcome you in our house as of January 4, 2022!

Warm regards, 

Doris Hunn and the OberkirchTeam

Wir wünschen einen guten Jahreswechsel!(.... und gönnen uns eine kurze Pause...)

Sehr geehrte Gäste,

vielen Dank für Ihren Besuch auf unserer Website.

Vom 30. Dezember 2021 bis einschließlich 3. Januar 2022 sind unser Hotel und Restaurant geschlossen.

Wir freuen uns darauf, Sie ab dem 4. Januar 2022 wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen! 

Herzlichst, 

Ihre Doris Hunn und das OberkirchTeam

Bonne année 2022!(on fait une pause)

Chers clients,

Merci de visiter notre site.

Du 30 décembre 2021 au 3 janvier 2022 inclus, notre hôtel et restaurant sont fermés -

nous serons heureux de vous accueillir à nouveau à partir du 4 janvier 2022. Nous vous souhaitons une bonne année et nous nous réjouissons de votre visite en 2022!

Votre équipe Oberkirch

Nur noch bis Mittwoch, 12:00 Uhr!Bestellen Sie Ihre Menübox fürs Wochenende vor

Wegen des Feiertages am Donnerstag sind Bestellungen leider nur bis Mittwoch, 12:00 Uhr möglich:

Grüner Berglinsensalat
mit hausgebeiztem Rote Bete Lachs
an Dillsenfsoße

*** 

Sous vide gegartes Kalbsrückensteak
mit Sauce Béarnaise auf Stangenspargel
und neuen Kartoffeln

oder vegetarisch:

Spargel-Gemüse-Strudel
an Frühlingssalat
mit Kräutersauerrahmdip

*** 

Waldmeister Panna Cotta
mit frischem Erdbeer-Rhabarber Ragout

Euro 48,00 pro Person
mit vegetarischem Hauptgang Euro 34,00 pro Person

Wollen Sie sich kulinarisch verwöhnen lassen?Entdecken Sie unseren AbendGenuss

X