Mai 2022

Dies ist eine sich wiederholende Veranstaltung

24Mai20:3022:45Wolfgang Lackerschmid Trio 77 featuring Myslaure Augustinthe bird's eye jazz club BaselKulturtipp:Rock / Pop / Jazz / Schlager / Musicals etc. in der Region

Veranstaltungsdetails

Wolfgang Lackerschmid: vibes, Myslaure Augustin: piano, Thomas Stabenow: bass, Michael Kersting: drums

Der bayerische Vibraphonist lässt sein erstmals 1977 gegründetes Trio mit klassischem Jazz wiederauferstehen.
Letzterer zeigt indessen keine Abnützungsspuren, sondern ist frisch und leichtfüssig, elegant und inspiriert, zumal die grossartige, aufsteigende Pianistin Myslaure Augustin das Trio verstärkt und eigene, energiegeladene Glanzpunkte setzt. Mit vereinten Kräften laden die vier MusikerInnen zu einer Reise durch den Jazz von den Siebzigern bis heute ein. In eigenen Kompositionen von Wolfgang Lackerschmid auch aus der ersten Phase des Trios setzt die Formation ein Manifest für die Zeitlosigkeit.

Quelle: Veranstalter

Mehr

Zeit

(Dienstag) 20:30 - 22:45

Ort

the bird's eye jazz club Basel

Kohlenberg 20, CH-4051 Basel

Freiburg-Menü

– An initiative by Freiburg restaurants and the tourism board FWTM –

As a special offer for our guests, we have jointly developed a sustainable seal of quality with the following characteristics:

  • The dishes of the Freiburg menu are consistently prepared from at least 70% ingredients from the region
  • The ingredients originate from suppliers within a maximum radius of 130km from Freiburg
  • In terms of content, every restaurateur is free in his creative design and offers dishes that suit his own house and kitchen
  • All dishes that are part of the menu are marked with the Freiburg logo on the menu
  • The Freiburg menu is offered all year and changes at least 4 times a year to emphasize the regionality and seasonality
  • To enhance transparency, we are happy to inform you about the exact origin of the products
  • Regional drinks such as water, juices, beer, wine and spirits are offered to match the menu

We are very pleased to be part of this initiative and to be able to put the culinary wealth of our region in the foreground – we wish you bon appetite!

Einen Tisch anfragen:

X