Mai 2022

Dies ist eine sich wiederholende Veranstaltung

27Mai20:3022:45Linda Sikhakhane's Isambulothe bird's eye jazz club BaselKulturtipp:Rock / Pop / Jazz / Schlager / Musicals etc. in der Region

Veranstaltungsdetails

In Zusammenarbeit mit dem Zentrum für Afrikastudien
Anna Widauer: vocals, Linda Sikhakhane: tenor sax, Lucca Fries: piano, Fabien Iannone: bass, Jonas Ruther: drums

Linda Sikhakhane präsentiert die Tunes seiner jüngst in Basel aufgenommenen neuen CD.
Isambulo bedeutet Offenbarung in IsiZulu. Der südafrikanische Saxophonist, der Ende letzten Jahres in Basel seine neue CD aufgenommen hat, versteht seine Musik als Landkarte zu unbekannten Zielen, inspiriert von der Erinnerung und in der Hoffnung auf Offenbarung. Im Zusammenspiel mit ihrer fantastisch agierenden Schweizer Rhythmusgruppe können er und die grandiose österreichische Sängerin Anna Widauer ihre tiefe musikalische Verbindung auf ideale Weise zur Geltung bringen.

Quelle: Veranstalter

Mehr

Zeit

(Freitag) 20:30 - 22:45

Ort

the bird's eye jazz club Basel

Kohlenberg 20, CH-4051 Basel

Freiburg-Menü

– An initiative by Freiburg restaurants and the tourism board FWTM –

As a special offer for our guests, we have jointly developed a sustainable seal of quality with the following characteristics:

  • The dishes of the Freiburg menu are consistently prepared from at least 70% ingredients from the region
  • The ingredients originate from suppliers within a maximum radius of 130km from Freiburg
  • In terms of content, every restaurateur is free in his creative design and offers dishes that suit his own house and kitchen
  • All dishes that are part of the menu are marked with the Freiburg logo on the menu
  • The Freiburg menu is offered all year and changes at least 4 times a year to emphasize the regionality and seasonality
  • To enhance transparency, we are happy to inform you about the exact origin of the products
  • Regional drinks such as water, juices, beer, wine and spirits are offered to match the menu

We are very pleased to be part of this initiative and to be able to put the culinary wealth of our region in the foreground – we wish you bon appetite!

Einen Tisch anfragen:

X