Mai 2022

Dies ist eine sich wiederholende Veranstaltung

17Mai20:3022:45Focusyear Band 22the bird's eye jazz club BaselKulturtipp:Rock / Pop / Jazz / Schlager / Musicals etc. in der Region

Veranstaltungsdetails

In Zusammenarbeit mit der FHNW/Hochschule für Musik, Jazz
Fernando Brox: flute, Dima Bondarev: trumpet, Alden Hellmuth: alto sax, Roberto Nieva: alto sax, Yvonne Rogers: piano/keyboard, Julia Perminova: piano/keyboard, Thiago Alves: bass, Aaron Dolman: drums

Als Novum finden sich dieses Jahr unter den acht aussergewöhnlich talentierten MusikerInnen aus sechs Ländern gleich zwei Pianistinnen.
Die Besetzung der Focusyear Band 2022, wie immer bestehend aus Vollstipendianten des Jazzcampus Basel, erlaubt auch diesmal eine grosse Bandbreite, Fülle und fast unbegrenzte Möglichkeiten variabler Klangfarben. Jedes Bandmitglied bringt seinen individuellen, starken und spannenden solistischen Sound in das Ensemble ein und formt damit dessen Klangbild im Rahmen des gemeinsam entwickelten Programms wesentlich mit.

Quelle: Veranstalter

Mehr

Zeit

(Dienstag) 20:30 - 22:45

Ort

the bird's eye jazz club Basel

Kohlenberg 20, CH-4051 Basel

Freiburg-Menü

– An initiative by Freiburg restaurants and the tourism board FWTM –

As a special offer for our guests, we have jointly developed a sustainable seal of quality with the following characteristics:

  • The dishes of the Freiburg menu are consistently prepared from at least 70% ingredients from the region
  • The ingredients originate from suppliers within a maximum radius of 130km from Freiburg
  • In terms of content, every restaurateur is free in his creative design and offers dishes that suit his own house and kitchen
  • All dishes that are part of the menu are marked with the Freiburg logo on the menu
  • The Freiburg menu is offered all year and changes at least 4 times a year to emphasize the regionality and seasonality
  • To enhance transparency, we are happy to inform you about the exact origin of the products
  • Regional drinks such as water, juices, beer, wine and spirits are offered to match the menu

We are very pleased to be part of this initiative and to be able to put the culinary wealth of our region in the foreground – we wish you bon appetite!

Einen Tisch anfragen:

X